Konsultation, energideklaration & energikartläggning

Vi arbetar ständigt med rådgivning emot våra kunder. Det vi kan hjälpa er med är energikartläggning av stora fastighetsbestånd eller enskild byggnad. Vi utför energikartläggning som är ett lagkrav för fastigheter i Sverige.

Om ni önskar stöd inför en stor investering kan vi vara behjälpliga med projektering och rådgivning för att reda ut dom risker och fallgropar som kan finnas i energieffektiviseringsprojekt.

Några av våra kunder

På en läsplatta syns en illustration över hur miljöeffektiv byggnade är.

Energideklaration

Energikartläggning

Konsultation energieffektivisering

Totalentreprenör = trygghet genom hela projektet

Enstream är med er hela vägen – från analys och förslag på lösningar till genomförande och driftsättning. Vi är en totalentreprenör och arbetar enligt ABT 06 för att ge er en trygg helhetslösning där vi ansvarar för alla delar.

I projekten håller vi alltid kontinuerliga avstämningar med dig som beställare för att ni ska känna er trygga i att projektet löper på enligt plan.

Läs mer om våra tjänster inom energioptimering

Frånluftsåtervinning
Solceller & hybridpaneler
IMD – Gemensam el
Intresserad av att veta mer om energideklaration och energikartläggning?

Vi är din långsiktiga partner för energibesparing. Enstream följer våra ständiga ledstjärnor; att bidra till klimatarbetet, nöjda kunder och lösningar optimerade med avseende på energin och ekonomin.

Bild på två av Enstreams anställda. Illustrerar vem man kan kontakta för mer hjälp eller svar på frågor om energioptimering.

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar någon av våra medarbetare dig inom kort!