Smart styrning och energioptimering

Vi förser er med självlärande  och automatisk energistyrning, som gör att ni sparar energi och pengar.

En person i industrimiljö tittar på en skärm med energi styrning.

Några av våra kunder

En smart panel sitter på en vit vägg. En person trycker på panelen.

Optimerad fastighetsdrift med innovativ teknik

Enstream kan förse er med självlärande och automatisk energistyrning, som gör att ni sparar energi och pengar. Ni får en pålitlig lösning med innovativ teknik. Er fastighet utrustas med fukt- och temperatursensorer som samlar in data och säkerställer att ert energisystem arbetar optimalt oavsett om det är varm sommar eller sträng vinter.

Bättre boendekomfort

Med energistyrning får ni också en behagligare innemiljö där inomhustemperaturen är precis så som ni vill ha den.
Systemet anpassas automatiskt till rådande förhållanden och tar hänsyn till bland annat temperatur, solljus och luftfuktighet.
Dessutom kan fastighetsägaren få detaljuppgifter och statistik om temperatur och energiförbrukning. Med några knapptryckningar i mobilen eller i datorn kan temperatur och andra parametrar justeras.

Fastighetsägare och BRF

Enstream förses alla typer av fastigheter med Smart styrning.
Alla byggnader värms på ungefär samma sätt och tekniken för att optimera uppvärmningen med smart styr är applicerbar i nästan alla hus. Enligt erfarenhet kan vi konstatera med mätningar att energianvändningen minskar mellan 5-10% efter en investering i Smart styrning. Kontakta oss så berättas vi mer!

Totalentreprenör = trygghet genom hela projektet

Enstream är med er hela vägen – från analys och förslag på lösningar till genomförande och driftsättning. Vi är en totalentreprenör och arbetar enligt ABT 06 för att ge er en trygg helhetslösning där vi ansvarar för alla delar.

I projekten håller vi alltid kontinuerliga avstämningar med dig som beställare för att ni ska känna er trygga i att projektet löper på enligt plan.

Hur går en installation till?

Vid installation monteras givare i alla eller i några lägenheter, för att mäta temperatur, luftfuktighet och andra nödvändiga parametrar runtom i fastigheten. I undercentralen installeras sändare och mottagare som håller kontakt med givarna ute i fastigheten. Tjänsten kopplas upp mot det befintliga styrsystemet.

Läs mer om våra tjänster inom energioptimering

Energiförvaltning & service
Solceller & hybridpaneler
IMD – Gemensam el
Intresserad av att veta mer om smart styrning och energioptimering?

Vi är din långsiktiga partner för energibesparing. Enstream följer våra ständiga ledstjärnor; att bidra till klimatarbetet, nöjda kunder och lösningar optimerade med avseende på energin och ekonomin.

Bild på två av Enstreams anställda. Illustrerar vem man kan kontakta för mer hjälp eller svar på frågor om energioptimering.

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar någon av våra medarbetare dig inom kort!