Energi­lösningar för lantbruk

Har du ett jordbruk och vill dra ner på utgifterna? Vi hjälper dig som lantbrukare att installera effektiva energisystem i dina jordbruksfastigheter med energibesparing i fokus.
Minska energikostnaderna och öka värdet på fastigheterna med solceller, bergvärme eller laddstolpar. Scrolla ner för att läsa mer eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Heltäckande lösning

Enstream erbjuder en komplett lösning för solceller och hybridpaneler till jordbruksfastigheter. Vi tar ansvar för hela processen, från projektering till genomförande, och säkerställer en fullständig skräddarsydd helhetslösning.

Påverkas inte av strömavbrott

Långvariga strömavbrott kan ha allvarliga konsekvenser för dig som driver ett lantbruk.
Med batterilager kan du lagra överskottselen som du producerar. Vilket gör att du kan fortsätta hålla igång verksamheten under ett strömavbrott.

Sänk energikostnaderna

Solceller kan hjälpa lantbrukare att minska sina energikostnader genom att generera gratis el från solen. Genom att installera solceller på din gård kan du producera din egen el och minska ditt behov av att köpa el.

En man står bland salladsodling och tittar på en skärm. I bakgrunden syns solceller.

Din expert inom solceller för lantbruk

Solcellsanläggningar är ett energismart och kostnadseffektivt sätt för lantbruksfastigheter att minska sina energikostnader, öka värdet på jordbruksfastigheten och bidra till en bättre och mer hållbar miljö. Genom att utnyttja de stora takytorna på ekonomibyggnader eller montera solcellspaneler på marken kan du producera din egen el och även sälja överskottet tillbaka till elnätet. En solcellsanläggning är en långsiktig och hållbar investering som kan bidra till att göra gården mer självförsörjande och lönsam på sikt.

Vi på Enstream erbjuder skräddarsydda helhetslösningar till ditt jordbruk och stödjer dig som lantbrukare i din strävan att göra dina fastigheter mer hållbara och energieffektiva. Vi installerar solceller över hela landet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Några av våra kunder

Gör din solcellsanläggning lönsam

För att optimera din solcellsanläggning bör du välja en yta som är vänd åt söder- eller västläge och undvika skuggning. Genom att ha en väldimensionerad solcellsanläggning får du ut högsta möjliga avkastning. Ditt jordbruk kan dessutom kapa effekttoppar för t.ex. kylmaskiner och bevattningssystem genom att producera egen el med en solcellsanläggning, du blir mindre beroende av svängningar på elmarknaden, får minskade elkostnader på långsikt och ökar din energieffektivitet. Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer om våra tjänster för lantbruk

Bergvärmepump och frikyla
Solceller & hybridpaneler
Laddstolpar
Kontakta oss idag för att se hur Enstream kan hjälpa just dig

För att nå maximal effekt vid energioptimering är det viktigt att samarbeta med kvalificerade leverantörer och experter inom området. Vårt företag har över 30 års erfarenhet som energi- och VVS-specialister och strävar efter en smidig process från idé till färdig installation.

Vi börjar alltid med en grundlig utredning för att förstå dina behov och mål samt tekniska aspekter av projektet. Genom samarbete med oss kan du vara säker på att dina energioptimeringar är effektiva och ger önskat resultat.

Spara pengar och bidra till en hållbar framtid genom att optimera din fastighets energianvändning. Kontakta oss idag för att påbörja din energioptimering.

Bild på två av Enstreams anställda. Illustrerar vem man kan kontakta för mer hjälp eller svar på frågor om energioptimering.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss med vilken energilösning som passar bäst för just dig!