Energi­optimering för fastighetsbolag

Jobbar du inom fastighetsbranschen och vill dra ner på utgifterna? Vi hjälper dig som fastighetsägare att installera effektiva energisystem i fastigheter med energibesparing i fokus. Scrolla ner för att läsa mer eller fyll i kontaktformuläret till höger så hör vi av oss så fort vi kan!

Heltäckande lösning

Enstream är en totalentreprenör som erbjuder förstklassiga energisystem och är din självklara partner för att åstadkomma en effektiv och minimal energianvändning . Vi erbjuder en helhetslösning och tar ansvar för hela processen, från projektering till utförande.

Öka fastighetsvärdet

Vi hjälper våra kunder att öka värdet på sina bostadsrätter genom att göra dem mer miljövänliga och energieffektiva. En energieffektiv fastighet försätter sig en situation med låga driftskostnader vilket är kopplat till ett högre fastighetsvärde – Vilket vägs högt vid en eventuell försäljning.

Sänk energikostnaderna

Vi hjälper fastighetsägare sänka sina energikostnaderna genom skräddarsydda lösningar som optimerar användningen. En låg energianvändning gör ett mindre klimatavtryck på naturen.

Två personer går runt i en fastighet och antecknar vilka förbättring man kan applicera för att optimera energianvändningen.

Din långsiktiga partner för energibesparing i fastighet

Enstream har en lång gedigen erfarenhet när det kommer till både projektering och utförande av energitekniska system i fastigheter.
Vi arbetar med teknik för värmeåtervinning, uppvärmning, kylning samt förnyelsebara energikällor såsom solceller och batterilagring.

Vi hoppas att ni ska känna era trygga att kontakta oss för rådgivning och framgångsrika projekt.

Några av våra kunder

Tidigare kunder som investerat i en hållbar framtid!

Vasakronan

Omställningen till grön energi

Vasakronan valde att gå med Enstream för egenproducerad el i sin fastighet belägen mitt på Stureplan i Stockholm. Tillsammans med Byggstyrning har vi lyckats effektivisera hela processen med utförandet och gjorde klart installationen på en vecka. Projektet är starten på en grön omställning till förnyelsebar energi. Enstream tittar nu vidare på deras fastighetsbestånd för var vi kan se ytterligare god potential för den här typen av investeringar. Installationen gjordes 2024 och ger en besparing om ca 70 000:-/år beroende på hur energipriserna varierar.

Olov Lindgren

Energiprojekt i flertalet fastigheter

Fastighetsbolaget arbetar konstant med att modernisera och öka sina fastighetsvärden. Enstream har hjälpt till med byte av ventilationsaggregat samt återvinning av värme i undercentraler. Olov Lindgrens filosofi är långsiktig förvaltning med hållbara och lönsamma investeringar. Olov Lindgren har även valt oss för rådgivning i sin första nyproduktion av lägenheter i Björkhagen.

Genom dem val som gjordes för energisystemen i fastigheten kunde vi sänka den köpta energin med ca 70%. Vi är stolta och glada över att kunna bidra med den gröna omställningen i fastighetsbeståndet.

Bidra till en mer hållbar framtid - Energioptimera din fastighet

Det finns många steg du kan ta för att optimera energianvändningen i dina fastigheter, som att installera energieffektiva uppvärmningssystem, modern FTX-ventilation som återanvänder värmen, solceller eller smart energistyrning. Genom dessa förändringar sänker du fastighetens energikostnader, ger bättre trivsel till hyresgästerna, ökar fastighetsvärdet och bidrar till en mer hållbar framtid.

Läs mer om våra tjänster inom energioptimering

Frånluftsåtervinning
Solceller & hybridpaneler
IMD – Gemensam el
Kontakta oss idag för att se hur Enstream kan hjälpa just dig

Enstream har en lång gedigen erfarenhet när det kommer till både projektering och utförande av energitekniska system i fastigheter.
Vi arbetar med teknik för värmeåtervinning, uppvärmning, kylning samt förnyelsebara energikällor såsom solceller och batterilagring.

Vi hoppas att ni ska känna era trygga att kontakta oss för konsultation och framgångsrika projekt.

Bild på två av Enstreams anställda. Illustrerar vem man kan kontakta för mer hjälp eller svar på frågor om energioptimering.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss med vilken energilösning som passar bäst för just dig!