Laddstolpar & laddboxar

Enstream förser stora och små fastighetsägare med effektiva och pålitliga laddlösningar. Våra erfarna ingenjörer utgår från era behov och presenterar laddstolpar som är lika ideala för er idag som under kommande år. Antalet elbilar ökar snabbt och vi tillhandahåller laddlösningar som är flexibla och enkla att bygga ut.

Några av våra kunder

En pappa håller i sitt barn som sträcker sig fram för att sätta elbilen på laddning.

Laddningsstöd: Investera för Framtiden

Ni får investeringsstöd

Alla våra laddlösningar uppfyller kraven för investeringsstöd. Ni får bidrag från Naturvårdsverket när ni investerar i laddstationer och vi hjälper er med ansökningsprocessen och att säkerställa att ni får ert bidrag.

Den fossilfria omställningen går snabbt

Allt fler väljer elbil och infrastrukturen för laddning byggs ut allt mer. Förväntningarna från medarbetare, kunder och andra gäster på laddningsmöjligheter ökar. Välkommen att anlita oss på Enstream för att uppnå miljösmart och lönsam uppladdning.

Vilka alternativ finns?

Enstream förser stora och små fastighetsägare med effektiva och pålitliga laddlösningar. Våra erfarna ingenjörer utgår från era behov och presenterar laddstolpar som är lika ideala för er idag som under kommande år. Antalet elbilar ökar snabbt och vi tillhandahåller laddlösningar som är flexibla och enkla att bygga ut.

Tre vita elbilar står på rad och laddas.
Närbild på en elbil som laddar, en kvinna går från bilen.

Full finansiering och leasing av laddstolpar

Vi på Enstream kan erbjuda er som kund full finansiering av installationen. Det innebär att ni som fastighetsägare inte behöver betala något för era laddstolpar.

Hur går det ihop? Jo vi tar betalt i en del av den laddningen som ackumuleras över tid. Anläggningen kan när som helst köpas loss av kunden. Det är ett väldigt flexibelt sätt att faktiskt komma igång med sina infrastruktur för laddstationer.

En fastighets som kan erbjuda sina boende eller hyresgäster möjlighet till laddning ökar värdet vid försäljningar.

Kombinerade Laddstationer & Solcells-Carports

Har ni stora parkeringsytor eller liknande där ni kan förädla och öka fastighetsvärdet?

Vi har tagit fram kostnadseffektiv helhetslösning med carports, solceller samt laddboxar i en och samma produkt. Kontakta oss för mer information!

Totalentreprenör = trygghet genom hela projektet

Enstream är med er hela vägen – från analys och förslag på lösningar till genomförande och driftsättning. Vi är en totalentreprenör och arbetar enligt ABT 06 för att ge er en trygg helhetslösning där vi ansvarar för alla delar.

I projekten håller vi alltid kontinuerliga avstämningar med dig som beställare för att ni ska känna er trygga i att projektet löper på enligt plan.

Läs mer om våra tjänster inom energioptimering

Frånluftsåtervinning
Solceller & hybridpaneler
IMD – Gemensam el
Intresserad av att veta mer om laddstolpar och laddboxar?

Vi är din långsiktiga partner för energibesparing. Enstream följer våra ständiga ledstjärnor; att bidra till klimatarbetet, nöjda kunder och lösningar optimerade med avseende på energin och ekonomin.

Bild på två av Enstreams anställda. Illustrerar vem man kan kontakta för mer hjälp eller svar på frågor om energioptimering.

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar någon av våra medarbetare dig inom kort!