Batterilagring och frekvensreglering

Möjligheten att lagra solenergi med batterier för användning på natten eller för att hantera effekttariffer. Genom att installera och hyra ut ett batteri kan fastighetsägare stödja elnätet och tjäna pengar. 

Två moduler för batterilagring från solceller syns på en vägg.

Några av våra kunder

Bild på en stapel med batterier för lagring och uthyrning.

Tjäna pengar genom frekvensreglering

Stötta elnätet med moderna batterier.

En ökande del förnyelsebar elproduktion skapar nya utmaningar och nya möjligheter i det svenska elnätet. Behovet för frekvensreglering ökar dagligen och ni kan var med och stöda systemet genom att installera och hyra ut ett batteri i er fastighet. För er som BRF eller Fastighetsägare innebär det kort och gott en enkel installation som ni får bra betalt för. Vi hjälper er att välja rätt batteri baserat på era förutsättningar, sköter hela installationen och ser till att ni kommer igång att få betalt så fort som möjligt.
Hör av er för en kostnadsfri offert.

Få ut mer av era solceller genom att lagra energi

Med ett batteri kan ni lagra solenergi på dagen och använda den på natten. Batteriet kan även ställas in på att kapa effekttoppar vilket gör att ni är väl förberedda för framtida införing av effekttariffer.
Kontakta oss för med information

På en grå vägg sitter paneler för att lagra solcellsenergi.

Totalentreprenör = trygghet genom hela projektet

Enstream är med er hela vägen – från analys och förslag på lösningar till genomförande och driftsättning. Vi är en totalentreprenör och arbetar enligt ABT 06 för att ge er en trygg helhetslösning där vi ansvarar för alla delar.

I projekten håller vi alltid kontinuerliga avstämningar med dig som beställare för att ni ska känna er trygga i att projektet löper på enligt plan.

Läs mer om våra tjänster inom energioptimering

Frånluftsåtervinning
Solceller & hybridpaneler
IMD – Gemensam el
Intresserad av att veta mer om batterilagring och frekvensreglering?

Vi är din långsiktiga partner för energibesparing. Enstream följer våra ständiga ledstjärnor; att bidra till klimatarbetet, nöjda kunder och lösningar optimerade med avseende på energin och ekonomin.

Bild på två av Enstreams anställda. Illustrerar vem man kan kontakta för mer hjälp eller svar på frågor om energioptimering.

Bli kontaktad av oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar någon av våra medarbetare dig inom kort!