Industri & kommersiella fastigheter

Som företagare inom industrin är det avgörande att ha en effektiv och kostnadsmedveten driftsstrategi. Genom att implementera energieffektiva system kan du enkelt reducera dina utgifter och öka din lönsamhet. Vi på Enstream har bred erfarenhet inom industrier och tillhandahåller ett kompetent team som hjälper industriföretag att införa energisystem som är både lönsamma och driftsäkra. Scrolla ner och läs mer om våra tjänster eller kontakta oss redan idag för mer information.

Heltäckande lösning

Söker du efter en pålitlig och kompetent partner för att optimera dina energisystem? Då är Enstream din självklara lösning. Vi erbjuder en helhetslösning och tar ansvar för allt, från projektering till utförande, för att säkerställa att dina energisystem alltid är i toppklass.

Öka fastighetsvärdet

Revolutionera din industrifastighet: Uppnå högre värde och bättre miljö med vår expertis inom VVS och energilösningar.

Sänk energikostnaderna

Genom våra skräddarsydda lösningar för energibesparing har vi bidragit till att sänka kostnader och förbättra verksamheters miljöpåverkan. 100-tals framgångsrika projekt står som bevis på vår kompetens och effektivitet.

Bild från en industrilokal, symboliserar hur vi på Enstream hjälper industrifastigheter att optimera sin energianvändning.

Din partner för energieffektivisering i industribyggnader

Enstream har en lång gedigen erfarenhet när det kommer till både projektering och utförande av energitekniska system i fastigheter.
Vi arbetar med teknik för värmeåtervinning, uppvärmning, kylning samt förnyelsebara energikällor såsom solceller och batterilagring.

Vi hoppas att ni ska känna era trygga att kontakta oss för rådgivning och framgångsrika projekt.

Några av våra kunder

Tidigare kunder som investerat i en hållbar framtid!

Tennisstadion

Tennisstadion valde bergvärme

Tennisstadion i Stockholm valde att investera i en bergvärmeanläggning med frikyla för att förbättra sin energieffektivitet och sänka sina driftskostnader. År 2020 installerades en anläggning med 17 borrhål med ett djup på 300 meter. Tre år efter installationen utvärderades resultaten som visade sig vara bättre än förväntat. Fjärrvärmen har uteslutits helt.

Med en besparing på över 500 000 kronor per år har denna investering gjort Tennisstadion mer hållbar och samtidigt minskat deras energikostnader. Tennisstadion har visat att det lönar sig att investera i miljövänliga lösningar för en mer hållbar framtid.

ISS

Energikartläggning av kommersiella fastigheter

Enstream utförde energikartläggning i Micasas fastighetsbestånd. Tillsammans med den tekniska förvaltaren ISS samt våra certifierade energiexperter genomfördes en genomgång av utvalda fastigheter med hög energianvändning.
Det utfördes platsbesök med noggrann inventering av tekniska system följt av rapporter och analyser för investeringsbudgetar och avkastning.

Optimera din energianvändning för en mer hållbar framtid!

Industrier kan optimera energianvändningen i verksamheten genom att implementera olika energieffektiva lösningar. Det inkluderar installation av energieffektiva uppvärmningssystem, modern FTX-ventilation, solceller eller smart energistyrning.

Läs mer om våra tjänster inom energioptimering

Frånluftsåtervinning
Solceller & hybridpaneler
IMD – Gemensam el
Kontakta oss idag för att se hur Enstream kan hjälpa just dig

Vi är en erfaren och professionell leverantör inom energioptimering med över 30 års erfarenhet. Vi samarbetar med dig för att säkerställa en effektiv process från idé till färdig installation. Genom en grundlig utredning av dina behov och mål samt tekniska aspekter av projektet, kan vi säkerställa att dina energioptimeringar är effektiva och ger önskat resultat.

Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa just dig.

Bild på två av Enstreams anställda. Illustrerar vem man kan kontakta för mer hjälp eller svar på frågor om energioptimering.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss med vilken energilösning som passar bäst för just dig!