Om Enstream

Historien om Enstream började på en av Sveriges mest anrika vvs-konsultfirmor. Där projekterades allt från fiskodlingar, exklusiva spa-anläggningar, skolor, idrottsanläggningar, en konstgjord sjö och en snöande bastu och de åtog sig uppdrag på flera kontinenter.

En resa mot hållbara energilösningar

År 2015 kom en förfrågan från Kungliga Tennisklubben i Stockholm om installation av den projekterade anläggningen. I och med det och två dåvarande KTH-studenter som gjorde sitt exjobb där om energisystemen i Sveriges fastigheter såddes fröet till vad som senare blev avknoppningen Enstream.

Med deras välsignelse och kunskap och tillsammans med flera av deras delägare byggdes en allt mer fristående installationsfirma upp. Idag har vi bland annat installerat bergvärmeanläggningar, frånluftsåtervinning, FTX-aggregat, solceller, värmeåtervinning i undercentraler och laddstolpar till kommersiella fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

Från idé till driftsättning

Vi arbetar i projektform: från idé, utredningar och kalkyler till färdiga installationer och driftsättning. Kompletterande tjänster är analyser och mätningar av el och värmeeffekter, allt för att ni ska få en så bra lösning som möjligt för er fastighet. Vårt mål är att med väl utvecklade arbetsmetoder leverera kompletta driftsatta anläggningar till lägsta totalkostnad.

Vi håller oss uppdaterade kring de senaste produkterna på marknaden och ser alltid till fastigheten som helhet. Uppvärmning, ventilation och styrning. Vi är en totalentreprenör och arbetar enligt ABT 06 för att ge er en trygg helhetslösning där vi ansvarar för alla delar.

En grön liten lyftkran lyfter ut nytt material från en lastbil till ett utan Enstreams många projekt.

Enstream teamet

Andre Eklund

VD & Projektansvarig VVS & Kyla

Oscar Leffler

Bolagsutveckling, Projektansvarig solenergi och elteknik

Jacob Persson

Kundansvarig, Solceller och elteknik

Lars Leffler

Ordförande, Projektledare VVS & Kyla

Muqadas Hussain

Projektör solceller och elteknik

Håkan Zettergren

Senior rådgivare elteknik

Nassif Mansour

Styrelsemedlem, civilingenjör energieffektivisering

Haris Beharic

Projektör VVS & Kyla

Jobba hos oss
Gratis genomgång av er fastighet